Snart är det dags!
2017-08-14

Renoveringen av bowlinghallen pågår för fullt. I ett första skede är det vår hyresvärd som genomför en stor genomgående renovering av hela lokalen där vi får nya omklädningsrum, ett nytt klubbrum samt att hela lokalen handikapp-anpassas. Bowlingbanorna håller på att byggas upp och läggas in i detta nu. Bowlingmaskinerna har genomgått en stor service allt för att kunna starta igång bowlingdelen under september. När del ett av renovering är klar får vi tillträde till lokalen (beräknat till mitten av september). Därefter tar vi över renoveringen och kommer då att påbörja arbetet att bygga ett nytt kök. Det innebär att när vi smygstartar i september kommer vi inte att ha kök. Detta beräknas vara färdigställt till mitten av oktober. Nu är det inte långt kvar till vi får slå upp dörrarna till Åkeshovs bowling igen. Löpande information kommer vi lägga ut både här och på vår Facebook-sida. Välkomna tillbaka!!


Viktigare info!
2016-08-23

Till alla våra kunder:
Öppningen av bowlinghallen har blivit försenad. Vi hoppas nu istället att kunna öppna i samband med att Bad- och Idrottsanläggningen återinvigs, förhoppningsvis i mitten av augusti 2017.

Mvh Personalen


Viktig info!
2015-07-12

Till alla våra kunder:
Tyvärr måste vi meddela att den planerade flytten till Vinsta under den pågående renovering samt tillbyggnad av Åkeshovsanläggningen inte blir av. Stockholm Stad meddelade oss att de inte längre har för avsikt att försöka få till en lösning med hyresvärden i Vinsta och att tiden är för knapp för att hitta en lösning som skulle kunna resultera i att vi kan dra igång vår verksamhet i mitten på augusti. Efter övervägande fanns det bara en lösning kvar, att hitta en bowlinghall i närheten som kan ta emot alla våra fasta kunder. Efter varit i kontakt med några hallar fann vi att Sundbyberg var det bästa alternativet (prismässigt, kommunikation, parkering och standard). Efter ett möte med Sundbyberg tror vi att alla våra föreningar kan få plats. Vi har varit i kontakt med samtliga föreningar och meddelat denna tråkiga information. Vi har presenterat ett förslag som innebär spel i Sundbyberg men självklart är det upp till varje förening att ta beslutet om ni vill spela i Sundbyberg under detta år.

Till alla er som har ett presentkort eller kalasfrikort som går ut under tiden som vi har stängt förlängs det per automatik ytterligare ett år.

Vår förhoppning är att kunna öppna bowlinghallen igen i mitten av augusti 2016.

Mvh Personalen


Hej!
2015-06-04

På grund av ombyggnad av Åkeshovs sim- och idrottshall får man nu ta en liten omväg för att komma in till oss. Den vanliga vägen via lastgatan (vid parkeringshuset) är avstängd med gallergrindar, så gå runt förbi entrén till badet och ta er ner den vägen. Det är dock fortfarande samma ingång som tidigare. Vi har öppet t o m 18/6 - Välkomna!


Vi har 8 st moderna laminatbanor (Brunswick ProLane) att spela och trivas på!

För att så många som möjligt ska ha kul under sitt bowlingspel har vi "rännskydd", d v s staket som hindrar bollen från att gå i rännan (endast för barn under 10 år, sen blir dom för starka och kan kasta sönder rännskyddet)! Skor och klot är anpassade för (nästan) alla! Storlek 28 - 48 i skor och klot mellan 6 och 15 pund gör att lägsta ålder på en spelare kanske kan vara 4 - 5 år, uppåt har vi ingen gräns!

Kafeteria med enklare mat, smörgåsar, korv, dricka, snacks och lite annat smått o gott!

Liten tillbehörsshop!

Banorna tvättas och underhålls av en Brunswick Envoy och vår nuvarande oljeprofil kan du titta på här!
(du behöver ett program för att titta på pdf-filer för att kunna se dokumentet, t ex Foxit Reader)

Nu kan du kolla livescore hos Åkeshov, klicka här nedanför!
Online Scoring